Близка приятелка до убитата 23-годишна Дарина Министерска направи интересни разкрития

...
 Близка приятелка до убитата 23-годишна Дарина Министерска направи интересни разкрития
Коментари Харесай

Близка на убитите Дарина и Никол разказа в какви рокли ще бъдат погребани невинните жертви на злодея Викторио

 

Близка другарка до убитата 23-годишна Дарина Министерска направи забавни разкрития за Викторио Александров, който гръмна с два патрона 23-годишната жена в столичния квартал „ Надежда “, а малко по-късно простреля и едногодишната им дъщеричка Никол, съобщи Блиц.

``
реклама

Жената, която се подвизава във фейсбук като Валерия, е сменила и профилната си фотография и тази на корицата с черно-бял фотос, на който са убитите майка и щерка – Дарина и Никол.



Валерия разясни, че всички опити Викторио да бъде изкаран психологично заболели са „ некомпетентни “, а за зверското му действие имало „ доказателства “.

Освен това близката на убитите Дарина и Никол разкри по какъв начин ще бъдат заровени двете.

Публикуваме думите й без редакторска интервенция:

„ Мили хора,нагледах се и се наслушах на некомпетентни изявления и трудове,както и на това,че се пробват да изкарат викторио душевен невменяем!!! единствено желая да ви кажа,че той е безусловно здрав душевен и това,което извърши е изцяло предумишлено,всички доказателства ги има и са налице,но някой се прави на кьорав!!! приканвам всички ви..........спрете да пишете нелепости и оставете родителите и и ние тяхните близки и другари,да изпратим дарина и никол в последния им земен път уместно......... спестете ни некомпетентността си!!! двете ще бъдат заровени в бели рокли,като младоженка,която подари не можа да бъде и никол,като шаферка на майка си,която също не доживя да стане:( “.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР